Menu
empty

Meestgestelde vragen

Wat is het verschil tussen bedrijfsyoga en yoga voor particulieren?

Bedrijfsyoga is erop gericht binnen een bepaalde bedrijfscontext te passen. Bedrijfsyoga bevat toegankelijke oefeningen die ook op kantoor kunnen worden gedaan. Het creëren van een team en het behalen van resultaten zijn belangrijke doelstellingen tijdens de yogalessen. Daarnaast wordt er gekeken naar de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Bij yoga voor particulieren ligt de nadruk op die persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsresultaten zijn dan onbelangrijk: het draait allemaal om hoe jij in je vel komt te zitten.

Yoga, dat is toch voor zweverige types?

Absoluut niet! Rani gelooft dat voor iedereen die op regelmatige basis zou deelnemen aan yoga of yogacoaching ruimte en inzichten zijn weggelegd. Die beweging heeft overigens direct en actief invloed op je werk en overige activiteiten. Yoga heeft kan dus wel degelijk een push geven aan persoonlijke – en bedrijfsresultaten. Ook wij vinden het behalen van mooie resultaten belangrijk, mits je het met een pure en eerlijke instelling doet.

Yoga, heeft dat wel zin?

Iedere sessie beweegt. Daarom heeft yoga altijd zin. Van workshop tot wekelijkse yoga op het bedrijf: alle vormen van yoga hebben hun eigen invloed maar allemaal zorgen ze voor meer ruimte en inzicht van de eigen flexibiliteit. Wij creëren mensen die:

  • positief en down to earth zijn;
  • het belangrijk vinden om aan zichzelf te blijven werken;
  • openstaan voor nieuwe ervaringen;
  • zacht zijn voor de mens;
  • maar tegelijkertijd gedreven zijn en hun verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het te behalen resultaat.

Waarom is bedrijfsyoga ook voor mijn bedrijf geschikt?

Bedrijfsyoga is geschikt voor iedereen. We passen de thema’s van de workshops en sessies altijd aan op het bedrijf en de mensen die er werken. Zo weten we zeker dat we niet alleen een aangename tijd beleven maar ook resultaten boeken. Daar gaat het uiteindelijk toch om.

Moet iedereen een yogi worden?

Natuurlijk niet! Dat is ook helemaal niet de doelstelling van Rani. Rani wil mensen en organisaties helpen op de resultaten te behalen die ze willen zien, om lekker in hun vel te komen en om goed te functioneren binnen het (zakelijke) leven.