Menu
empty

Onze filosofie

Sta jij open voor succes? Wij helpen je het gewenste resultaat te bereiken door je te leren hoe je intuïtie je kan bewegen, in persoonlijke en zakelijke context. Dat doen we door gebruik te maken van veranderingsmanagement, yoga- en coachingtechnieken waarbij beweging centraal staat. Leren je lichaam en intuïtie te vertrouwen en in te zetten, dat is waar we aan werken. Al een beetje nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over onze ideeën en drijfveren.

Zo kijken wij tegen de wereld aan

Organisaties, teams en individuen hebben ieder moment van de dag prikkels en indrukken te verwerken: nieuwe ideeën, tegengestelde belangen, verplichtingen en verwachtingen. Ze komen overal op je af, zowel in de professionele als in de privé sfeer. Flexibel kunnen bewegen, jezelf zijn en plezier hebben in wat je doet is dé key om succesvol te zijn. Wij begrijpen dat en spelen graag een rol om je organisatie, jou als professional of jou als individugezond te bewegen.

Welke rol neemt Rani dan precies op zich, vraag je je af?

Bij Rani staat beweging centraal. Beweging leidt namelijk tot ruimte. En ruimte leidt tot ontwikkeling. Kortom, het realiseren van beweging brengt resultaat. Dat geldt voor organisaties, (project)teams én individuen.

Onze kernwaarden

Toegankelijkheid, positief denken, onzelfzuchtigheid, toewijding en reflectie. Dat zijn de kernwaarden van Rani. Voor ons staan mens én resultaat daarbij centraal. Hierdoor kunnen wij zeggen dat onze professionals:

  • toegankelijke, positief en down to earth zijn;
  • vol overgave hun verantwoordelijkheid nemen;
  • zacht zijn voor de mens en tegelijkertijd gedreven zijn om het gewenste resultaat te behalen;
  • het belangrijk vinden om zelf te blijven ontwikkelen en open staan voor nieuwe ervaringen.

Onze visie en doelstellingen

De doelstelling van Rani is om organisaties, teams en individuen te helpen het gewenste  resultaat te behalen. Ontwikkeling en beweging zijn de belangrijkste stappen die daartoe leiden en vormen zodoende een doelstelling op zich. In onze visie zijn onze doelstellingen haalbaar door de yogafilosofie binnen de begeleiding en advisering centraal te stellen.

Het eerste boek over yoga werd zo’n 2500 jaar geleden door Pantanjali geschreven. Het is het boek van de Yoga Sutra’s. Hij beschrijft yoga als zijnde chitta-vrtti-nirodha, hetgeen zoveel betekent als “het stilleggen van de wervelingen van de geest”. De naam Yoga komt van het Sanskrietwoord “Yuj”, dat vertaald kan worden als “verenigen” “samenbrengen” of “verbinden”.