Menu
empty

Bedrijfsyoga

Een complete Yogaworkshop op maat als bedrijfsuitje of een Yoga energizer tijdens een drukke vergaderdag.

Een yogaworkshop voor een specifieke verandering

Staat er een grote verandering op het programma? Tijdens onze yogaworkshop laten we je team de gewenste verandering zelf ervaren. Hoe? Dankzij de brug die we slaan tussen de persoonlijke mogelijkheden van de medewerkers en de doelstellingen van het bedrijf zullen jouw medewerkers hun steentje bijdragen aan de gewenste verandering: een sterke combinatie van mens- en resultaatgerichtheid.

Een bedrijfsuitje met een duidelijk doel

Team builden, een gezellige dag hebben én de blikken op scherp zetten? Onze yogaworkshops zijn niet alleen op regelmatige basis interessant: ook als bedrijfsuitje zijn ze effectief. Het thema van de yogaworkshop bepalen we in overleg.

Zwaar dagprogramma? Yoga energizer!

Iedereen weer scherp krijgen maar geen tijd voor een volledige yogaworkshop? Gebruik onze Yoga energizer. Die laadt je team te midden van een zwaar (dag)programma helemaal op! Dat doen we door de aandacht van het hoofd naar het lichaam verleggen. Met de Yoga energizer weet je zeker dat je medewerkers er de rest van de dag weer tegenaan kunnen.

Welke investering verwachten wij?

We vragen je open te staan voor groei en ontwikkeling van je team. Heb zín om de verandering in te gaan. De kosten voor een yogaworkshop zijn afhankelijk van je wensen en op aanvraag beschikbaar.

Waar vinden de workshops plaats?

De locatie van een yogaworkshop wordt in overleg bepaald. Dat kan ook op kantoor zijn. We komen graag naar je toe!

Heb je nog vragen over de Yogaworkshop of Yoga energizer? Bel of mail ons dan even!

Anderen zochten op:
yoga workshop, origineel bedrijfsuitje, yogaworkshop, team builden, team building, teambuilden, teambuilding, bedrijfsuitje