Menu
empty

Tijdens de coachingsessie gaat een professionele coach één-op-één met een medewerker aan de slag om te bewegen naar het gewenste resultaat.

Een door de medewerker bepaald vraagstuk, de zogenaamde coachingsvraag, staat centraal tijdens de één-op-één coaching van Rani. Die vraag is voor iedereen verschillend: iemand die te veel stress ervaart zal zich op andere dingen willen richten dan iemand die zich professioneel wil ontwikkelen. Je medewerker zet stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mentale en fysieke gezondheid. Hij wordt daarbij begeleid door een ervaren coach.

Traditionele Coaching

Met behulp van traditionele coachingtechnieken leren je medewerkers persoonlijk te groeien, met name op het gebied van focus en doelgericht actievermogen. Bewegen is tijdens deze sessies één van de belangrijkste drijfveren die leidt tot het belangrijkste resultaat: de medewerker zet stappen op basis van zijn persoonlijke situatie en ambities.

Yoga Coaching

Niet denken maar doen. Yoga is een effectief middel om de concentratie van het hoofd te verleggen naar het lichaam en om stappen te zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alle sessies worden één-op-één gehouden en zijn gericht op de individuele situatie van de medewerker.

Projectmanagement Coaching

Het succes van een project ligt in handen van de projectmanagers. Daarom is het belangrijk dat zij optimaal presteren. Middels gesprekken met een ervaren coach en projectmanager wordt het beste in de managers naar boven gehaald. De focus ligt daarbij op het verbeteren van de projectmanagementcompetenties. Met hulp van één van coaches zullen je projectmanagers effectief kunnen bewegen binnen het team en het project tot een succes kunnen leiden.

Ben je benieuwd wat Rani op het gebied van coaching voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons gerust!

Anderen zochten op:
project coach, project coaching, programmamanagement, programma management