Menu
empty

Rani biedt professionele begeleiding bij bedrijfsveranderingen in de rol van interim manager, projectmanager of adviseur.

Durf jij het roer binnen je bedrijf om te gooien? Of het nu om veranderingen van de bedrijfscultuur, -structuur of een omslag in de werkwijze gaat, wij helpen je graag je bedrijf succesvol te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de prestaties van je bedrijf of een bepaalde afdeling. We zullen er niet omheen draaien: vaak is herstructurering van afdelingsprocessen- en structuren in combinatie met werkhouding noodzakelijk.

Rani kan helpen door:

  • een adviseur in te schakelen die met je aan de slag gaat om de gewenste verandering concreet te maken of;
  • een ervaren projectmanager in te zetten die ruime ervaring heeft op het gebied van afdeling overschrijdende organisatieveranderingen, proces- en systeemimplementatie of;
  • een professionele interim manager aan te wenden die gedurende een bepaalde periode de functie van lijnmanager zal vervullen en je bedrijf effectief helpt de gewenste verandering te realiseren.

Op het gebied van:

Reorganisatiebegeleiding

Wij begeleiden reorganisaties van bedrijven door verder te gaan dan alleen het implementeren van een nieuwe organisatiestructuur. Mensen succesvol laten performen in de nieuwe structuur is het doel. Daarvoor is een naadloze begeleiding van de reorganisatie én het benodigde veranderproces van groot belang. Denk niet alleen aan alle structuurveranderingen maar ook aan de verandering van gedrag en cultuur binnen de organisatie. Het belangrijkste devies is hier: heb aandacht voor de medewerkers van je organisatie.

Cultuur- en gedragsprogramma

Gedrag en cultuur bepalen het succes van een bedrijf voor een heel aannemelijk deel. Om gedrag en cultuur concreter te maken, helpen wij je met een meetbaar gedrags- en cultuurveranderingsprogramma. Wij helpen je deze op te zetten én succesvol te implementeren.

Proces- en teamoptimalisatie

Ieder proces begint en eindigt bij een klant en iedere schakel die onderdeel uitmaakt van het proces is belangrijk. Rani helpt je om je klantprocessen te verbeteren. Dat doen we door met je hele team aan de slag te gaan en alle schakels optimaal te laten functioneren. Het resultaat? Een hogere klanttevredenheid en een betere kwaliteit.

Project review

Met behulp van project audits controleren en verifiëren wij de effectiviteit van de projectopzet, uitvoering en beheersing om een succesvolle uitkomst van het project te waarborgen.  Wij brengen een uitgebreid advies uit dat je team zal helpen om het project in optimale vorm te realiseren.

Staat jouw bedrijf voor een verandering? Laat je begeleiden door een ervaren partner!! Bel of mail gerust voor meer informatie.

Anderen zochten op:
verandermanagement, changemanagement advies, verander management, bedrijfsverandering, change management, changemanagement, change management advies, change management-advies, project audits, project review, projectmanagement, project management, projectmanager