Menu
empty

Bedrijfsyoga

Wekelijkse yogales leidt tot een betere fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers.

Rani biedt een wekelijks lesprogramma voor bedrijven die willen investeren in hun medewerkers. Wekelijkse bedrijfsyoga bestaat uit toegankelijke yogaoefeningen op verschillende niveaus waardoor het voor iedere medewerker mogelijk is om de yogalessen te volgen. Je medewerkers krijgen tijdens de wekelijkse bedrijfsyoga dus niet alleen een fysieke work-out, ook leren zij hun eigen flexibiliteit te vergroten en bewust te worden van hun ademhaling, spanning en ontspanning in hun lichaam. De yogalessen zijn down to earth en kunnen we laten aansluiten bij de doelen en activiteiten van je organisatie. Het gevolg? Gezonde medewerkers en een hogere medewerkertevredenheid.

Wekelijkse bedrijfsyoga, iets voor jouw organisatie?

Ongetwijfeld! Laat je medewerkers:

  • de flexibiliteit van lichaam en geest ontdekken en vergroten;
  • bewust worden van de mogelijkheden van een goede ademhaling;
  • spanning en ontspanning in het lichaam leren herkennen en beheersen;

En hierdoor:

  • een betere concentratie ontwikkelen;
  • werken aan hun gezondheid;
  • de perfecte work -life-balance ontdekken;
  • en meer plezier in het werk  krijgen!

Wekelijkse bedrijfsyoga, hoe ziet dat er in de praktijk uit?

De yogalessen worden wekelijks door ons verzorgd, we zorgen ervoor dat de lessen goed binnen de bedrijfscontext passen. Aan de wekelijkse les bedrijfsyoga kunnen minimaal 6 en maximaal 20 medewerkers meedoen. Het programma duurt minimaal 6 weken. De yogalessen kunnen plaatsvinden op een locatie naar wens, bij voorkeur op kantoor.

Welke investering verwachten we?

We verwachten dat je bereid bent een investering te doen in de gezondheid en het prestatievermogen van je medewerkers. De kosten voor wekelijkse bedrijfsyoga bij Rani zijn afhankelijk van je wensen. Er kan een prijs per deelnemer of per les worden afgesproken.

Ben jij benieuwd hoe wekelijkse bedrijfsyoga er voor jouw organisatie uitziet of wil je een afspraak maken voor een proefles? Bel of mail ons dan even!