Menu
empty

Tijdens meerdere sessies ga je één-op-één met een ervaren coach aan de slag om professionele groei te realiseren.

Ben jij klaar voor een professionele stap vooruit? Met behulp van prikkelende coaching dagen we je uit je hoofd los te laten en je te focussen op je werk door naar je intuïtie en gevoel te luisteren. Dat doen we aan de hand van een centraal vraagstuk, de zogenaamde coachingsvraag. We onderscheiden drie vormen van coaching: Traditionele Coaching, Yoga Coaching en Projectmanagement Coaching. Ga de uitdaging aan!

Traditionele Coaching

Onder begeleiding van een ervaren coach zet je stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je eigen ambities en je persoonlijke situatie vormen hierbij de uitgangsbasis. Je zult uiteindelijk niet alleen ontwikkeling zien op het gebied van je coachingsvraag maar ook je focus en actievermogen in je professionele rol ontplooien.

Yoga Coaching: effectief blokkades leren overwinnen

Als je de hele dag met je hoofd aan het werk bent, is het goed om de focus eens naar je lichaam te verleggen. Tijdens een coachingsessie van 60 tot 90 minuten werken we aan de hand van de coachingsvraag aan je professionele groei. Je leert hoe je spanning en ontspanning in je lichaam kunt herkennen en hoe je de flexibiliteit van je lichaam kunt vergroten. Ook leren we je hoe je deze fysieke kennis kunt inzetten om het beste uit jezelf en je werk te halen en hoe je je zelfreflectie kunt optimaliseren. Dat doen we met een combinatie van bedrijfsyoga en traditionele coachingtechnieken.

Projectmanagement Coaching

Ben jij een gedreven projectmanager? Dan ben je je vast bewust van het feit dat het succes van je project in jouw handen ligt. Om jou én het project te laten slagen, helpen wij je het beste uit jezelf te halen. Tijdens coachingsessies, die een combinatie zijn van traditionele coachingtechnieken en yoga-oefeningen, ga je samen met een ervaren coach aan het werk om je projectmanagementcompetenties te verbeteren. Je leert hierbij effectiever en optimaler te functioneren binnen je team.

Welke investering wordt er verwacht?

We verwachten dat je openstaat voor nieuwe ervaringen en zelfontwikkeling. Ook vragen we een investering voor tenminste drie sessies omdat de lessen en/of gesprekken dan het effectiefst zijn. De locatie van de coachingsessies wordt in overleg bepaald.

Wil je meer weten over Yoga Coaching of Projectmanagement Coaching? Bel of mail ons even!

Anderen zochten op:
project management, project management coach, project management begeleiding, project management coaching, project manager coaching, project manager, projectmanagementbegeleiding