Menu
empty

Tijdens een wekelijkse les op het bedrijf werk je samen met je collega’s aan je gezondheid, flexibiliteit en concentratievermogen. Verhoog je persoonlijke effectiviteit en werkplezier!

Tijdens de wekelijkse lessen bedrijfsyoga richten we ons op verbetering van je fysieke en mentale gezondheid, effectiviteit en werkplezier. Samen met je collega’s doe je down-to-earth yoga-oefeningen die voor iedereen uitdagend zijn.
Tijdens de wekelijkse bedrijfsyoga, leer je:

  • de flexibiliteit van lichaam en geest te ontdekken en te vergroten;
  • bewust te worden van de mogelijkheden van een goede ademhaling;
  • spanning en ontspanning in het lichaam te herkennen;
  • een betere concentratie te ontwikkelen;
  • te werken aan je gezondheid;
  • de perfecte work -life-balance te vinden.

Zo ziet wekelijkse bedrijfsyoga eruit

Wij verzorgen wekelijks een yogales met toegankelijke yogaoefeningen op kantoor. Deze lessen passen goed binnen de context van het bedrijf waar je werkt, opdat je alles wat je leert direct kunt toepassen in je werk. Aan de les doen minimaal 6 en maximaal 20 medewerkers mee. Het is belangrijk dat deze wekelijkse variant van bedrijfsyoga tenminste 6 weken plaatsvindt. De locatie wordt in overleg bepaald en een proefles is uiteraard mogelijk.

Welke investering verwachten we?

We verwachten dat je zín hebt om te ontdekken wat bedrijfsyoga voor jou en je collega’s kan betekenen. De kosten zijn wensafhankelijk en kunnen per deelnemer of per les worden berekend.

Ben jij benieuwd hoe wekelijkse bedrijfsyoga er voor jou en het bedrijf waarin je werkt uitziet? Bel of mail ons dan even!